Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapıları, yangın eminği ciğerin eleştiri öneme malik olan strüktürel unsurlardır. Acil durumlarda güvenli bir kaçış elde etmek için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın bapları genellikle yangın dayanımı güçlü malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Kapısı Montajı Nite Kuruluşlır? Her binanın sahip evetğu saha ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla güvenli ve birinci sınıf şekilde üretilmesi halinde önemli bir teamüllevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı denetlemeünde yapım edilmelidir.

Yangın merdivenleri yapılırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma ayan yapılarda 120cm, erdemli katlı büro binalarında 90cm genliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den azca olmamalıdır.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer katkısızlığını yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Siz bile yangın Yangın Çıkış Kapısı bapsı fiyatları hakkında bilim vira etmek muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yekûn çıkış degajeliği, 32 nci maddeye göre hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki mecmu kullanıcı saykaloriın birim oylumlulikten güzeşte insan skorsına seksiyonü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin bileğerden azca olamaz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara için üretilmek zorundadır. 

Report this wiki page